hermoratahieronta
Tehokas, rentouttava & lempeä
Hermoratahieronta on lempeää mutta samalla tehokasta koko kehon käsittelyä. Käsittely on asiakkaan ja hoitajan välistä vuorovaikutusta. Mikäli jokin paikka kehossasi on kivulias/arka, käsittelyä kevennetään. Kivulias, kova käsittely ei hoida vaan se, että käsitellään oikeat paikat oikeassa järjestyksessä.
Ääreishermoston tehokuntoutusta – akupunktiota ilman neuloja
Hermoratahieronnassa keho hoidetaan sormenpäillä päästä varpaisiin käyttäen painavaa ja pyörittävää otetta. Hoidon kautta keho on puolustuskykyisempi, ravinteet imeytyvät paremmin, erityselinten toiminta tehostuu ja hormonitoiminta tasoittuu.
Hermoratahieronta sopii pääsääntöisesti kaikille ja kaiken ikäisille. Poikkeuksena raskaana olevat, hiljattain leikkauksessa olleet ja elinsiirron saaneet henkilöt. Mikäli sinulla on tahdistin tai sairastat syöpää, suosittelen keskustelemaan sinua hoitavan lääkärin kanssa asiasta ja pyytämään häneltä lupa hierontaan.
Hermoratahieronta on ihmisen koko kehon hoitoa ja kehon ääreishermoston käsittelyä. Siinä huomioidaan poikittaiset ja pitkittäiset hermoradat, iso- ja pikkuaivot, keski- ja väliaivot sekä aistit. Hoidon aikana otetaan hermoratojen ohella huomioon kehon sähköistysalueet, magneettikentät, yhteistoiminnalliset lihakset ja vastakappaleiden toiminta.
Hoitokerran kesto on 90 – 120 min, jonka jälkeen olisi hyvä levätä. Aloituskerrat, 3-5 kertaa noin viikon välein, ovat erityisen tärkeitä. Tämän jälkeen hoitoa jatketaan yksilöllisesti 2-6 viikon välein usean kuukauden ajan. Hoitojen lukumäärä ja tiheys riippuu asiakkaan yksilöllisistä tarpeista: vaivoista, oireista ja kuntoutumisvauhdista.
Ääreishermoston tehokuntoutus on aikaa vievää fysiologiaan perustuvaa hoitoa. Hoidolla ei paranneta sairauksia, vaan autetaan kehoa palautumaan normaalitilaan, jolloin sairauksien syyt vähitellen poistuvat tai estyvät. Näin saavutetaan kehon luonnollinen tasapaino.

Hermoratahieronnasta voi olla apua seuraaviin vaivoihin:
- allergiat
- päänsärky
- astma
- rappeutumissairaudet
- epilepsia
- paniikkihäiriö
- reuma
- halvaantuminen
- ruoansulatushäiriöt
- kilpirauhasen toimintahäiriöt
- sydäntaudit
- lapsettomuus
- vatsavaivat
- maksavaivat
- vauvan koliikkivaivat
- migreeni
- munuaistaudit
- niska-, hartia- ja selkäkivut
- määrittelemättömät kivut tai vaivat, joita ns. koululääketiede ei ole voinut diagnosoida
