hieronnat

Sopivassa suhteessa hyötyä ja hemmottelua

Tehoa ja hyötyä hengitystä avaavasta ja aktivoivasta hieronnasta ja bambuhieronnasta tai maksimaalista rentoutusta päälle, kasvoille sekä niska-hartia-seudulle.

Hengitystä avaava ja aktivoiva hieronta

Hengitystä avaavassa ja aktivoivassa hoidossa käytetään erilaisia hierontaotteita sekä venytyksiä. Klassisen hieronnan avulla pyritään saamaan rintakehä elastiseksi, jotta hengittäminen olisi helpompaa. Hoitoalueeseen kuuluu myös kaulan ja pään alue, koska siellä sijaitsevat purenta- ja apuhengityslihakset.

Hengityksen tehtävä on tuoda happea elimistöön ja poistaa aineenvaihdunnan tuloksena syntynyttä hiilidioksidia. Yksi hengittämisen/hapen monista tehtävistä on pitää elimistömme puhtaana kuona-aineista.

Hengitystekniikalla on suuri merkitys ilman/hapen saannin kannalta.

Liian vähän ilmaa → liian vähän happea → tukkoiset lihakset.
Tukkoiset lihakset → vajaammat liikeradat → paha olo.
Paha olo → väsymys → ahdistus.

Brain Relief -hoito

Suomessa kehitetty Brain Relief -hoito on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita sekä uusia oivalluksia. Hoito tarjoaa rasittuneille aivoille mahdollisuuden hengähtää keskellä pitkäaikaista ja katkeamatonta stressiä.

Brain Relief -hoito parantaa hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa. Keskeisimpänä tavoitteena on kuitenkin syvä rentoutuminen. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun sekä käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluvat painallukset ja venytykset sekä pyörittävät, hankaavat, pöyhivät ja rapsuttavat otteet, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä.

Hoito kestää 45 minuuttia ja hoitokertaan varataan 60 minuuttia. Kolmen hoitokerran noin kuukauden sisällä on todettu tuovan pysyviä hoitovaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito helpotti niitä. Brain Relief -hoidon jälkeen on saavutettu myös esiintymisjännityksen vähentymistä, levottomien jalkojen oireiden lieventymistä ja ajatusten selkeytymistä.

Brain Relief -hoidon tulokset ovat hyvin yksilöllisiä ja samallakin henkilöllä kulloisestakin elämäntilanteesta riippuvaisia. Syvä rentoutuminen hoidon aikana on kuitenkin yhteistä kaikille hoidettaville.

Kasvo- ja päähieronta

Hemmottelua tiedossa!

AJARA – ayurvedisessa kasvo-ja päähieronnassa hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. Aluksi hierotaan niskan alue ja pää napakoin liikkein, ilman öljyä. Tämän jälkeen hartiat, olkavarret, niska ja kasvot käsitellään öljyllä hoitamalla energiapisteitä sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hoito on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva. Hoidossa käytetään hajusteetonta ja steriiliä hoitoöljyä.

Hoitoa ei voi tehdä seuraavissa tapauksissa: kuume, ihoinfektiot, erikoisherkkä tai rikkinäinen iho, tuoreet arvet, haavat, vilustuminen, tarttuvat taudit, märkärupi, influenssa, auringonpolttama iho tai raskauden ensimmäinen kolmannes.