Yhteystiedot

Hermostory

Y-tunnus: 2484529-4

Kirjatyöntekijänkatu 2
00170 Helsinki

Minna Aapio
Puhelin: 044 3547449
Sähköposti: minna@hermostory.fi

Saapumisohjeet

Hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kruununhaassa, lähellä Hakaniemen siltaa osoitteessa Kirjatyöntekijänkatu 2. Hoitola sijaitsee katutasossa, ei rappusia. 

Julkisen liikenteen yhteydet hoitolaan ovat erinomaiset. Matkaa tulee Hakaniemen pysäkeiltä kävellen n. 6 min, Rautatientorilta Kaisaniemenpuiston kautta n. 12 min ja Unioninkadun pysäkiltä n. 6 min. Lähimmät metroasemat ovat Hakaniemi ja Helsingin yliopisto.

Lähimmät kaupunkipyöräasemat löytyvät Liisanpuistikosta, Hakaniemestä ja Varsapuistikosta. Mikäli tulet omalla polkupyörällä tai potkulaudalla, voit nostaa sen käyntisi ajaksi sisälle hoitolaan.

Maksullisia parkkipaikkoja (vyöhyke 1) löytyy Siltavuorenrannan ja Kirjanpuiston läheisyydestä, n. 250 m päässä hoitolasta.

Ajanvaraus ja peruutusehdot

Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksen kautta, voit laittaa minulle viestiä numeroon 044 354 7449, niin olen sinuun yhteydessä. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin.

Onnistuneesta nettiajanvarauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostitse sekä muistutusviestin 36 tuntia ennen varattua aikaa. Otathan yhteyttä jos et saa varausvahvistusta.

Muistathan siirtää tai peruuttaa aikasi 24 tuntia ennen varattua aikaa, joko varauslinkin kautta tai viestillä 044 354 7449 , ei sähköpostitse – näin saan tarjottua vapautunutta aikaa jollekin toiselle. Liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 75 % hoidon normaalihinnasta. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaisuudessaan. Maksuaika 14 vrk. 

Mikäli haluat lisätietoja hoitomuodoista tai et ole varma sopiiko hoito sinulle, voit ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Kerro haluatko yhteydenoton puhelimitse vai sähköpostitse. Samalla yhteydenottolomakkeella voit pyytää lisäämään itsesi uutiskirjelistalle.

Maksutavat: 
Pankki- tai luottokortti ja käteinen. Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.  

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto