Yhteystiedot

Hermostory

Y-tunnus: 2484529-4

Mäkelänkatu 45
00550 Helsinki

Minna Aapio
Puhelin: 044 3547449
Sähköposti: minna@hermostory.fi

Saapumisohjeet

Hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa, osoitteessa Mäkelänkatu 45.

Kiinteistössä on kolme rakennusta ja hoitola sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä rakennuksessa. Sisäänkäynti hoitolaan tapahtuu kadun puolelta. Ravintola Musta Härkä sijaitsee Hermostorya vastapäätä.

Saavuthan n. 5 minuuttia ennen varattua aikaasi, näin mahdollistat itsellesi ja muille asiakkaille rauhallisen ja keskeytyksettömän hoidon. Hoitolassa ei ole erillistä odotustilaa.

Julkisen liikenteen yhteydet hoitolaan ovat erinomaiset, ks. Reittiopas, liput ja hinnat, asiakaspalvelu – HSL.fi
Lähin kaupunkipyöräasema löytyy osoitteesta Hollolantie 2, n. 250 m päässä hoitolasta. Mikäli tulet omalla polkupyörällä tai potkulaudalla, saat halutessasi parkeerata sen hoitolan etuhuoneeseen.

Hoitolan edestä löytyy hyvin maksullisia parkkipaikkoja. Vallilan vanhalla teollisuusalueella on paljon ilmaisia paikkoja.

Hoitola ei ole hajusteeton mutta toivoisin että huomioisit hajuste- ja kemikaaliyliherkät hoitoon tullessasi, jotta voimme taata kaikille miellyttävän hoitokokemuksen. Kiitos!

 

Ajanvaraus ja peruutusehdot

Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksen kautta, voit laittaa minulle viestiä numeroon 044 354 7449, niin olen sinuun yhteydessä. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin.

Onnistuneesta nettiajanvarauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostitse sekä muistutusviestin 36 tuntia ennen varattua aikaa. Otathan yhteyttä jos et saa varausvahvistusta.

Muistathan siirtää tai peruuttaa aikasi 24 tuntia ennen varattua aikaa, joko linkin kautta tai viestillä 044 354 7449näin saan tarjottua vapautunutta aikaa jollekin toiselle. Liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 75 % hoidon normaalihinnasta. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaisuudessaan.

Mikäli haluat lisätietoja hoitomuodoista tai et ole varma sopiiko hoito sinulle, voit ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Kerro haluatko yhteydenoton puhelimitse vai sähköpostitse. Samalla yhteydenottolomakkeella voit pyytää lisäämään itsesi uutiskirjelistalle.

Maksutavat: 
Pankki- tai luottokortti, MobilePay (kauppiastunnus 82474) ja käteinen.

Yhteydenottolomake